HART VAN HORST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1715 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hart van Horst. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 21:01 Ik had voor 6 uur besteld en ook ik ontvangen. Maar het eten viel tegen. Ik heb wel eens beter van ze ontvangen. Mijn dochter heeft er flink last van. Zonde van mijn geld. Hopelijk volgende keer beter
29 nov 2022 om 21:50 te kleine potjes sambalsaus
28 nov 2022 om 8:53 Eten was er binnen 20 min en nog goed warm! Top
25 nov 2022 om 20:41 Had 18.30 geselecteerd als bezorgtijd. Ze waren er 19.10. Dit is niet erg als het druk is maar misschien wel handig om je klanten dan op de hoogte te houden. Verder was het eten wel heerlijk!
25 nov 2022 om 19:23 Calzone was erg lekker, vriendelijke en snelle bezorging. Ik vond het top!
25 nov 2022 om 18:51 Friet klef & rauwkost warm.
12 nov 2022 om 18:14 Lekker gegeten en snel bezorgd!
6 nov 2022 om 21:50 Normaal nooit problemen gehad. Maar als die er zijn kun je het vergeten. Ik had spareribs besteld maar had Kebab ofsow gekregen. Heb ongeveer 20 minuten geprobeerd Hart van horst te bereiken via de telefoon maar die kreeg geen gehoor.... Erg jammer.
5 nov 2022 om 23:17 we hadden eond 18 uur besteld en het eten was er al rond 17:30. Bezorger moest zoeken kon niet goed Nederland s waardoor communicatie bijna niet te voeren was. Opmerkingen worden niet gelezen.
30 okt 2022 om 13:04 Top
24 okt 2022 om 8:25 lekker en netjes
23 okt 2022 om 20:08 Gekozen om te laten bezorgen om 18:00. Vervolgens wordt er gebeld 17:20 we zijn er over 2 min. Uhm leuk maar wij zijn pas 17:50 thuis daarom ook gekozen voor 18:00. Hebben ze gewoon gewacht tot wij thuis waren. Eten mega koud. En verkeerde pizza